Spanje Verzekeringen


Verzekerd zonder zorgen!

Klantervaringen

Tevreden klanten zijn het succes van Hypotienda. Wij zijn erg trots op de aanbevelingen en positieve ervaringen die onze klanten hieronder schrijven.

Heeft u ervaring met Hypotienda die u met ons wilt delen? Stuurt u dan een email naar Hypotienda

A. Schuurmans - Otinyent (Februari 2018)

Ik kan Hypotienda bij iedereen aanbevelen!! Geweldige hulp en service. Ik stond met mijn auto met pech bij mijn huis. Dit ligt ontzettend afgelegen en is uiterst moeilijk te vinden. Ilse wist nog wie ik was toen ik belde, terwijl ik de autoverzekering ruim een half jaar geleden afgesloten had. Vind ik op zich al prijzenswaardig. Zij deed vervolgens alle moeite om de richting en de weg te vinden/zoeken om door te kunnen geven aan de hulpdienst. Binnen het uur stond de hulpdienst bij mijn huis!

Enorm bedankt Ilse.

J.Pleijte - Teulada - Alicante (Januari 2018)

In november werd ons huis getroffen door een bliksemschade, waardoor de printer van de automatisch garagepoort werd vernietigd. Contact opgenomen met de schadeafdeling van Hypotienda, waarbij ik o.a. heb ondergebracht mijn onroerend goedverzekering.Per omgaande werd ik geïnformeerd over de te nemen stappen die ik kon ondernemen en dat zij een expert zouden sturen. Alles is daarna op korte termijn in werking gesteld.  Er  werd door hem contact opgenomen met mijn contactpersoon in Moraira. De conclusie was dat er inderdaad een stroomstoring had plaatsgevonden, waarna ik opdracht kon geven de motor van de poort te laten repareren en werd het geld per omgaande overgemaakt op mij rekening. Ondanks dat ik ca. 2000 km verwijderd ben van ons huis in Spanje is het een bijzonder prettig gevoel dat, door Hypotienda, vragen en schade zo snel en correct worden afgehandeld.

Het voordeel is, dat dit alles gebeurd in de Nederlandse taal.

Marjon - Murcia (December 2017)

Onze complimenten aan Hypotienda en Sandra Thissen omtrent de schade afhandeling van onze kapotte kookplaat. Zeer goede service en bemiddeling met de schade expert van Reale verzekering, die ook heel meewerkend was. Bedankt!
Groetjes, Marjon

J. Bakker - Calpe (November 2017)

Mijn hond moest een operatie ondergaan en om het geld weer van de verzekering terug te krijgen ben ik uitermate goed geholpen door Hypotienda. Zelfs het vragen naar het welzijn van hond bleef niet achterwege, dus ik ben meer dan tevreden en een dikke pluim voor de persoonlijke en fijne dienstverlening.

Rien Moonen - Estpona (Oktober 2017)

Bedankt voor de snelle service, met betrekking tot mijn auto X5, uiteraard was het een domme fout van mij, maar de sleepdienst was perfect op de afgesproken tijd aanwezig, alles was in no time geregeld,

Nogmaals bedankt voor de vlotte service.

Diane Kreffer, Gea y Truyols (September 2017)

“Dankzij goed contact, service, duidelijke afhandeling binnen 14 dagen een nieuw badscherm besteld en geplaatst!! Helemaal Top!!  Diane “

Geo Blondé (September 2017)

Alles weer 200% goed geregeld: bij Avis op de luchthaven is alles perfect verlopen.

Ik heb bij Avis een dag langer genomen: 7 i.p.v. zes dagen, omdat ik zaterdag terugvlieg en mijn auto dan nog niet klaar zal zijn. Normaal zal de verzekering deze dag ook betalen. Ik heb ook (voor eigen rekening) een upgrade gekregen naar een automaat (infinity) met GPS voor 15 € per dag i.p.v. 50 €. Ook ben ik al naar de garage (Eloy) geweest: daar heb je ook alles prima geregeld: bedankt hoor! Voor de successieregeling heb ik een mail naar de advocaat gestuurd; ik zal deze doormailen.

Ik ben zeker en vast zeer tevreden over jullie service en zal deze ook bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Nog eens dik bedankt!

Gerard Rutten, Calpe (Juli 2017)
Wij zijn sinds september 2016 klant bij Hypotienda.Tijdens onze zoektocht naar de juiste verzekering werden we zowel per e-mail als telefonisch op een hele prettige en snelle manier van de nodige duidelijke informatie voorzien. Wij hebben voor onze auto eerst een tijdelijk kenteken gehad wat we nergens all-risk konden verzekeren. Bij Hypotienda was dat GEEN probleem, Ingrid Dedroog regelde het direct en dat was voor ons een hele zorg minder. Toen we het definitieve kenteken kregen hebben we dat doorgegeven en zeer snel hadden wij weer een nieuwe polis. Een aantal weken geleden reden we op de autobaan en kregen een steentje op de voorruit. Nu wilde wij het toch laten repareren en vroegen Hypotienda of dat toevallig in de verzekering zat. En ja hoor, geen probleem. Sandra Thissen, heeft alles met Carglass geregeld en binnen een uur werden wij gebeld voor een afspraak. Inmiddels is onze voorruit gerepareerd zonder dat het invloed heeft op onze polis. Kortom, onze ervaring met Hypotienda is SUUUUPER en al wonen we dan in spanje, dit soort zaken regelen in het Nederlands is toch geweldig. 

We kunnen Hypotienda aan iedereen aanraden !

Robert Huisman (Juni 2017)
Ik ben al enige jaren verzekerd via Hypotienda. In Spanje is het wel eens lastig om de administratieve procedures te doorlopen. Na een verlies (diefstal?) van mijn portefeuille moest ik allerlei papieren opnieuw aanvragen. De dames van Hypotienda zijn hierbij zeer behulpzaam, vlot en accuraat geweest. Alle lof voor hen.

Else Fransen (Mei 2017)
Ben sinds 1 Mei 2017 klant van Hypotienda. Verzekering snel en efficient geregeld! Altijd vriendelijk aan de telefoon en ik krijg de indruk dat ze "hart voor de zaak" hebben, maar vooral voor de klant!! Een prettige samenwerking in de toekomst doet me deugd. Dank aan Marc en Cindy! Petronella Retana Fransen ( Elsa)

Nicole Mesker (Mei 2017)
Ik ben nu bijna een jaar klant bij Hypotienda. Buiten het feit dat het heel fijn is dat ik door Nederlands sprekende mensen geholpen wordt is de service geweldig. 

Elke keer weer doen ze er alles aan me zo goed mogelijk te helpen en altijd met een lach. Wat ook erg prettig vind is, is dat je altijd goed op de hoogte gehouden wordt. Kortom, een enorme aanrader voor een ieder die een betrouwbare en goed bereikbare contactpersoon zoekt voor welke verzekering dan ook! 

Johan W. (Maart 2017)

Beste Sandra, de schadeafhandeling was bijzonder snel & efficient en zeer probleemgericht. Naadloos en perfect!

Karst en Will (Maart 2017)
Hypotienda heeft ons voortreffelijk geholpen bij de afhandeling van de schade (financieel en reparatie) bij een waterlek in onze tuin. Wij zijn vol lof over de medewerkers en kunnen Hypotienda van harte aanbevelen.

Anoniem (Januari 2017)
In alle jaren dat ik via Hypotienda mijn verzekeringen heb lopen ben ik met al mijn vragen en noodzakelijke hulp zeer deskundig, correct en vooral heel snel geholpen. Het is voor mij zeer belangrijk en ideaal om een Nederlandstalige tussenpersoon te hebben, van mij krijgen ze een dikke tien!

Willem Gruijters (Januari 2017)
Op 14 januari 2017 pech met de auto. Start niet meer. Hypotienda gebeld voor ondersteuning. Charley regelt binnen 30 minuten een assistencia. Auto naar de dichts bijzijnde garage in Benissa. Er gaat direct een monteur aan de slag. Binnen 1 uur rij ik weer. Hypotienda/Charley bedankt, top service. Voor Maria en mij verdienen jullie een UITSTEKEND!

Anoniem - Granada (Oktober 2016)
In de eerste week van september heb ik een ongeluk met mijn fiets (mountainbike) gehad. Door het ongeluk heb ik enkele dagen op IC en vervolgens een aantal dagen in het reguliere ziekenhuis doorgebracht. Verre van plezant, dat begrijp je.

Na het ziekenhuis zijn diverse onderzoeken nodig. Een aantal van die onderzoeken zijn kostbaar en dat maakt dat er autorisatie van de ziektekostenverzekering nodig is.

Het is dan meer dan bijzonder als je daarbij geholpen wordt door iemand van Hypotienda (Sandra Thissen). Zij heeft mij geweldig geholpen. Zij is niet zomaar iemand maar iemand van vlees en bloed, iemand die de moeite neemt te informeren hoe het met je gaat.

In een periode dat je het nodig hebt is het fijn dat er een medewerker van Hypotienda is, iemand die je op een prettige, adequate, professionele manier helpt en je zorgvuldig op de hoogte houdt van de voorgang. Én, niet onbelangrijk, gewoon in het Nederlands.

De zorg van administratieve rompslomp wordt je uit handen genomen, heerlijk.  Kortom,  fantastisch hoe ik geholpen ben door Hypotienda.

Frank Hamerlynck (September 2016)
We wilden wat kleine schades aan één van onze bedrijfswagens laten repareren. Na een telefoontje met Hypotienda, is de verzekeringsexpert direct op locatie gekomen bij het schadebedrijf van onze keuze. De schades zijn hersteld en het was meteen duidelijk wat ons eigen risico was. Een perfecte en snelle service, dank!

Anoniem uit Marbella (September 2016)
Al jaren doen wij naar volle tevredenheid veel zaken met Hypotienda, niet alleen voor onszelf prive maar ook voor onze klanten in Zuid – Spanje.

Wij wonen en werken zelf in de regio Marbella en weten na jarenlange ervaringen,  hoe belangrijk het is om in Spanje betrouwbare mensen als Hypotienda aan je zijde te hebben.

Voor diverse zaken als verzekeringen, hypotheek maar zeker ook als er daadwerkelijk iets gebeurt..

In ons geval een inbraak... Terwijl wij zelden iets horen verwacht je dat nooit, zeker niet bij jezelf. Maar als het dan toch gebeurt, is het zo fijn dat je niet alleen een goede verzekering hebt.

Maar ook mensen bij Hypotienda die je in het hele proces van schadeclaims en contact met de verzekering ondersteunen.

Je sluit dus niet alleen je verzekering (of hypotheek of wat dan ook) met ze af, maar ze blijven ook betrokken als je ze daarna nodig hebt. In je eigen taal en met kennis van de lokale gebruiken en beste verzekeringen, weet je dat je met hypotienda bij het beste adres in Spanje zit.

Wij zijn in ieder geval , ondanks de enorme schrik en ongemakken daarna, heel blij dat alles uiteindelijk goed opgelost is!

Met speciale dank aan Chantal Faessen die ons super heeft geholpen. Wij kunnen Hypotienda aan iedereen aanbevelen, zo professioneel en in Spanje al jarenlang expert in hun vakgebied!

Gerard Daas (Juli 2016)
Ik ben zeer tevreden over Hypotienda. Onze airco in huis was stuk gegaan door piekspanning van de electra. Door de goede bemiddeling van Sandra met Reaal en de Monteur [ in het spaans ] is alles vlot verlopen. En zitten we er weer koel bij.

Hans Nannen (Juni 2016)
Op dinsdagmorgen 7 juni j.l. kreeg ik pech met mijn auto. De automatische versnellingsbak blokkeerde.
Om 09.30 uur Sandra Thissen van Hypotienda gebeld. Sandra zou onmiddelijk aktie ondernemen en een autosleepdienst bestellen.
Drie kwartier later kwam de GRUA (sleepdienst) en werd mijn auto naar de garage vervoerd.
Daar kreeg ik direkt een leenauto. Zo werd een acuut probleem soepel en snel opgelost.
Petje af voor deze supersnelle service!

Peter uit Cabrils (Mei 2016)
Zeer tevreden over Hypotienda. Scherpe tarieven, goede bereikbaarheid en “ to the point “.
Het helpt natuurlijk ook om in je moedertaal te kunnen communiceren en de eventuele verdere diensten cq alarmcentrales in het Engels zijn. Een extra compliment aan Sandra.

Anoniem - Marbella (April 2016)
Vanuit Nederland legden wij contact met Hypotienda, gevonden via een website met informatie over emigratie.
Vanaf het begin zijn wij erg fijn geholpen door alle lieve dames op het kantoor. Na aankomst in het zonnige Spanje dronken wij bij hun op kantoor een gezellig kopje koffie. Een fijn welkom !

Alle verzekeringen zijn goed en voordelig afgesloten. Hun begeleiding was ook erg prettig omdat er in Spanje nogal eens iets verkeerd gaat met de post of de afschrijvingen.

Daarnaast wordt er in Spanje veel meer papier over en weer gestuurd dan in Nederland.

Fijn om dan de dames van Hypotienda aan je zijde te hebben !

Toen onze zoon naar de EHBO moest, werden we onderweg door Sandra Thissen telefonisch begeleid naar de snelst bereikbare EHBO post. Superfijn ! Wij kunnen Hypotienda echt aanbevelen. 

Anoniem - Marbella (maart 2016)
Naar aanleiding van de afhandeling van onze schadeclaim is een positief berichtje hier wel op de juiste plaats !

Graag hadden wij jullie bedankt voor de goede service die we bij jullie kregen. Na een inbraak in onze vakantiewoning begin dit jaar kan ik vaststellen dat alles zeer vlot en correct verlopen is. Wij zijn telkens maar voor een korte periode in Spanje. Op een snelle en efficiënte manier werd alles afgehandeld.

Het vaststellen en aangeven van de inbraak, aansluitend het bezoek van de expert (stipt op tijd, niet op z’n Spaans). Dit alles afgerond op vier dagen tijd !

Een pluim op jullie hoed !

Mieke - Girona (maart 2016)
Bij deze wil ik je laten weten dat ik zeer tevreden ben over de afwikkeling van de schade na een inbraak in onze vakantie woning.

De afhandeling was correct, snel en de benadering zeer vriendelijk en duidelijk.

Als iemand mij zou vragen voor een verzekering in Spanje zal ik Hypotienda zeker aanbevelen.

Kees Sip - Granada (maart 2016)
Sinds november 2014 verblijven Ariaan, mijn vrouw, en ik in Spanje. Schitterend land, aardige mensen en natuurlijk heerlijk eten. Naast de geneugten van het leven zijn er een aantal verzekeringen nodig.  Uiteraard een ziektekostenverzekering en een aantal andere verzekering sinds maart 2016 hebben we ook een autoverzekering via Hypotienda geregeld. 

Ik vind het een goed moment aan te geven dat ik bijzonder tevreden ben over de dienstverlening van Hypotienda. Het is bijzonder op een fijne, professionele manier behandeld te worden. Snelle, zorgvuldige reactie op vragen en bijzonder dat er de moeite wordt genomen wordt telefonisch contact te zoeken. Niet omdat er iets niet duidelijk is, gewoon informeren en controleren of alles verloopt zoals is afgesproken. En, niet onbelangrijk, contact in het Nederlands. Wat mij betreft een 10 met een griffel. 

Donne Segers-Rouwenhorst (maart 2016)
Na een lange voorbereiding was het voor ons tijd om onze droom waar te maken; een huis kopen in Spanje en ons daar vestigen met onze kinderen. Een stap waar veel bij komt kijken.

Voor onze verzekeringen kwamen we terecht bij Hypotienda. We waren zeer aangenaam verrast door de professionele en betrokken manier van werken van deze organisatie. Zowel per e-mail als telefonisch werden we op een prettige en snelle manier van de nodige informatie voorzien. Bij vragen en/of problemen werd er altijd snel en duidelijk gereageerd. Onze ervaring met Hypotienda is een dikke 10. Sandra, Marc en Cindy, ontzettend bedankt voor al jullie hulp! We kunnen Hypotienda  aan iedereen aanraden!

Mich & Willy Borremans - Tenerife (februari 2016)
Hartelijk dank voor de schitterende dienstverlening bij het zoeken naar een ziektekostenverzekering in Tenerife:

- zeer snelle reactie op onze aanvraag voor offerte
- steeds bereid om verduidelijking en bijkomende uitleg te geven op onze vragen
- de voor ons beste oplossing gevonden, qua verzekeringsorganisme, prijs en interessante locaties(dokters, klinieken en tandartsen) in onze buurt 

Proficiat aan Cindy en de andere medewerkers voor hun inzet en competentie!

Frans Bakker (februari 2016)

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de goede services die je mij hebt verleent met het uitzoeken van de gegevens in het Spaans van mij DKV ziektekostenverzekering. Zelf was ik hier nooit uitgekomen, nu weet ik met behulp van jouw advies hoe ik kan inloggen om mijn gegevens te kunnen inzien bij DKV. Nog bedankt hiervoor, je bent een engel.

Nicole van der Plas (november 2015)
Mijn persoonlijke ervaring met Hypotienda de afgelopen 4,5 jaar zijn uitstekend! Altijd behulpzaam en snel antwoord. De dames staan altijd voor je klaar bij vragen en/of problemen. Hun adviezen kun je blindelings vertrouwen wat erg prettig is in de wir war van verzekeringen. Ik kan Hypotienda dan ook met een gerust hart van harte aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een goede verzekering in Spanje. Of het voor een auto, huis of je gezondheid is... bij Hypotienda zit je prima!

Menno van den Oever (november 2015)
Soms heeft iedereen wel eens een probleem, een schade waarvan niet direct de oorzaak is aan te geven. Je kunt dat betalen en vergeten. Je kunt dat ook voorleggen aan jouw verzekeringsagent. Als je zelf probeert die schade uit te leggen aan de verzekeringsmaatschappij is het wel zo handig als je een behoorlijk woordje Spaans spreekt. Dit kan daarom het beste worden geregeld door een goede agent met kennis van zaken. Hypotienda, de club met jonge actieve meiden, is zo een agent. Top service. Ik had het probleem van mijn dure t.v. , voeding kapot en printplaat stuk, nooit zo kunnen uitleggen als dat Sandra dat gedaan heeft en wel met positief resultaat. Stik tevreden over dat nest meiden. Veel succes gewenst.

Karst Mulder (oktober 2015)

Wij zijn meer dan tevreden over Hypotienda. Voor ons een echte steun in de vaak lastige materie in Spanje. Het team staat met deskundige hulp voor je klaar. Een echte aanrader om je bij te verzekeringen.

John Heikamp-Kapellen Antwerpen (oktober 2015)

Het is helaas niet altijd eenvoudig om de juiste informatie te krijgen in Spanje daar ik naast mijn Engels, Duits en Noors de Spaanse taal niet machtig ben. Voor mijn verzekeringen ben ik terechtgekomen bij Sandra van Hypotienda en ben daar bijzonder tevreden over. Ik kan U dit bedrijf van harte aanbevelen !

Edith Hendriks (oktober 2015)
Na een flinke regenbui kregen we lekkage via het dak. Eén mailtje was genoeg om de afwikkeling in gang te zetten. Alles goed en snel gereld. 

Nu wachten op de volgende bui, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het vakkundig is gerepareerd. Ook heel prettig is dat alles in het Nederlands kan! Mijn autoverzekering wil ik bij de volgende termijn graag overzetten naar Hypotienda. Voor mij zeker een aanrader!

Cornelia Guijt (2 oktober 2015)
Ben sinds kort verzekerd met mijn hond via Hypotienda. Nu laatst mijn eerste ongeval gehad met mijn hond. De factuur kunnen inscannen en mailen en er werd de volgende dag al direct gereageerd. En de dag daarna nogmaals hoe de status er voor stond. Dit vind ik een fijn gevoel want het ging om een groot bedrag. Dus alle lof voor Hypotienda.

Gina Wunderlich Lledo, Zarzadilla de Totana, Murcia (oktober 2015)

Voordat ik naar Spanje vertrok vanuit Frankrijk had ik de website van Hypotienda bekeken.

Omdat wij een hond (Amerikaanse Stafford) en paarden hebben was Hypotienda de beste oplossing daar wij alle verzekeringen bij hun konden onderbrengen.

Daarbij zijn de tarieven werkelijk laag in vergelijking met Frankrijk en ook in vergelijking met andere Spaanse maatschappijen. Wij hadden namelijk een nieuwe auto gekocht die we ook bij de dealer konden verzekeren, wat ons 800 euros meer zou kosten!!! Voor de verhuizing is alles ook snel en goed afgehandeld door Sandra en ik heb ook goede contacten gehad met Ilse en Cindy.

In totaal heb ik 5 verzekeringen bij hun lopen en het is wel zo gemakkelijk dat je in het Nederlands kan schrijven en bellen. Voor iedereen die naar Spanje gaat verhuizen zou ik aanraden hun verzekeringen bij Hypotienda af te sluiten

Lita van der Veer (september 2015)
Ik heb respect en waardering voor het goede werk dat jullie als team verrichten.

Wim Wiegel (september 2015)
Graag wil ik opnieuw jullie dankzeggen voor de professionele en service gerichte wijze van werken, waarbij altijd het belang van de cliënt voorop staat. Nu recent weer met een vervelende inboedelschade veroorzaakt door overbelasting van het elektriciteitsnet. Dit komt helaas nogal eens voor hier in Spanje en dan is het van groot belang dat je hulp kan krijgen van Hypotienda, die werkelijk alles regelen met de verzekering. Ga zo door! 

Patrick Laenens (augustus 2015)
Wij zijn reeds een aantal jaren zeer tevreden klanten bij Hypotienda, en onlangs nog zijn wij weer op een super efficiënte manier begeleid bij het afsluiten van een auto-en hospitalisatieverzekering. En vriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel!! Echt een aanrader.

Sjako van de Merwe, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Onlangs had ik schade aan mijn auto in Spanje en da's uiteraard toch een beetje lastig in een ander land.
Maar gelukkig ben ik verzekerd bij Hypotienda dus kwam alles snel op zijn pootjes terecht. Het schadeformulier naar hen gemaild en binnen een week was ook de auto al weer gerepareerd. Alles vriendelijk, vlot en adequaat geregeld!

R.H.van Arnhem, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Sinds ongeveer een half jaar heb ik een autoverzekering bij Hypotienda. Dit ging super makkelijk en snel en alles on-line. Ook het overschrijven van de verzekering naar een andere auto ging wederom snel en gemakkelijk.

Ook het vertrouwen in de klant blijkt "groot" te zijn bij Hypotienda. En..... de prijzen zijn zeer schappelijk. Normaal ben ik niet zo´n grote fan van verzekeringsmaatschappijen en banken, maar in dit geval kan ik alleen maar positief zijn, goede en snelle service, persoonlijke benadering, scherpe prijzen. TOP dus.

Peter Schot, huisverzekering bij Hypotienda (juli 2015)
Op 22 juli is bij ons tot volle tevredenheid een een gebarsten ruit vervangen. De leverancier van de ruit en de aannemer hebben keurig werk afgeleverd. Hartelijk dank voor de bemiddeling voor deze werkzaamheden door Hypotienda en het volgen hiervan door Chantal van Hypotienda.

Pam (13-7-2015)
Sinds enige jaren ben ik verzekerd bij Hypotienda met meerdere auto's en al meerdere keren heb ik een beroep gedaan op de medewerkers bij Hypotienda voor bijvoorbeeld de wegsleepdienst bij pech en andere vragen. Altijd zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en worden de problemen supersnel en adequaat opgelost. 

Rien Mulch (27-05-2015)

Hypotienda kan ik een  ieder aanerig bevelen. Een heel fijn contact  duidelijk   advies en snelle terugkoppeling. Ik heb nu 3 verzekeringen afgesloten. Met speciale dank aan Sandra die alles prima voor mij heeft verzorgd

Martien Verstraaten (12-05-2015)
Met alle plezier voldoe ik aan je/jullie verzoek een referentie te schrijven voor Hypotienda’s website. Gisteravond na de Feria del Caballo gelijk in de pen gekropen.

Ik ben Hypotienda, speciaal mevrouw Chantal Faessen, zéér erkentelijk dat zij mij door een voor mij vrij onbekende (Spaans) verzekeringslandschap heen loodste. Daarnaast kan ik mij niet herinneren in Nederland ooit met zoveel efficiëntie en beroepsmatige betrokkenheid te zijn geholpen, in de watten te zijn gelegd.

Ik heb geen aandelen bij Hypotienda, nog speciale contacten, het bijzondere is er normaal. Kan alleen maar zeggen: zoek niet verder wanneer men naar Spanje wil emigreren en in de eigen taal geholpen wil worden voor welke assistentie of verzekering dan ook. De service is van een 3-sterren restaurant, de communicatie sneller dan een hyperactieve postduif met straalaandrijving, en vooral zo is mijn ervaring, het contact is van een menselijke maat, uiterst hartelijk: een bijzondere combinatie voor een bedrijf. Doen.

Bert Overkamp (20-04-2015)
Beste Ilse en collega’s, Enkele weken geleden moesten wij onverhoopt een beroep doen op jullie tussenkomst (en onze verzekering) in verband met een niet meer startende auto.

Graag willen wij jullie bedanken voor  -en complimenteren met- de zeer adequate actie die jullie voor ons hebben gerealiseerd. Alles liep  op rolletjes (behalve de auto) en de klus, inclusief sleepdienst, was binnen een dag geklaard!

We hebben altijd uitstekende ervaringen met jullie professionaliteit en service. Daarbij is het enorm voordeel om met jullie in de eigen taal te kunnen spreken en dat Hypotienda de communicatie en afspraken met -in dit geval- de Spaanse sleepdienst verzorgt.

We hopen zo weinig mogelijk van onze diverse verzekeringen bij Hypotienda gebruik te hoeven maken, maar het feit dat jullie er achter staan geeft voor onverhoopte toekomstige ongemakken een veilig en gerust gevoel!

Chapeau!!

Frank en Josje Schut uit Alcalali (19-03-2015)
Net na aankomst op Alicante liet de auto ons in de steek. Er restte niets anders dan onze verzekering Hypotienda in te schakelen. Gelijk werd, na het verhaal verteld te hebben, ons alles uit handen genomen. Wij werden zelfs na het eerste telefoontje teruggebeld door onze contactpersoon Chantal Faessen.

Het was een heerlijke ervaring dat jullie/je ons zo hebben bijgestaan. Dat neemt een hoop stress weg, zeker wanneer je kunt communiceren in je moedertaal.

Heel veel dank daarvoor en chapeau voor de dames van Hypotienda. Veel dank voor de bijstand

Pim vromans (14-03-2015)
Onlangs toch maar een auto geimporteerd in Spanje en verzekerd via Hypotienda. We zijn er met enige regelmaat, maar niet zo regelmatig, dat we vorige week met een platte accu en een niet meer vooruit te krijgen auto in Estepona zijn gestrand. Ondanks onze lange ervaring in Spanje wisten we niet dat in elke autoverzekering "hulp bij pech onderweg" (onze wegenwacht, zeg maar) inbegrepen is.

Chantal van Hypotienda even gebeld, waarop binnen 15 minuten een enorme grua kwam om onze mini-Panda op laden. Gelukkig was de auto snel weer aan de gang. Wel zo prettig als je verzekeringscontact ook met praktisch advies komt, waar je echt wat aan hebt!


Wim Wiegel - Marbella (06-03-2015)
Graag wil ik jou en Hypotienda, Marbella-Office complimenteren met de snelle en professionele afhandeling van mijn schademelding. Vooral de tweetaligheid van de Hypotienda medewerksters, is cruciaal in dit soort zaken, temeer voor ons als Non-residenten, omdat de Spaanse schade-experts niet of nauwelijks Engels spreken.

De vriendelijke behulpzaamheid stelt ons erg op ons gemak en geeft de geruststelling, dat alles snel weer goed komt.

Sandra en Hypotienda, hartelijk dank voor deze schade-afhandeling! 

Rob van der Grift - Orihuela Costa (09-02-2015)
Met verwijzing naar de jaarlijkse verlenging van onze verzekeringen, en dit keer specifiek voor aanpassingen aan onze auto verzekering, wil ik jullie bedanken. Dat heb je keurig geregeld, met zsm een bevestigings mail en per post de aangepaste polis. Naast de positieve reakties over Hypotienda bij nodige hulp onderweg, maken jullie je reputatie ook administratief waar. Bij goede service is de juiste tussenpersoon haar/zijn geld waard. Maar uiteraard in verhouding.Wij zien ook wel dat On Line Internet aanbieders goedkoper zijn, maar daar hoor ik dan ook (in onze wijk) de negatieve ervaringen over, als er eens schade is.

Belangrijk voor mij als vergelijk (zoals ik dat ook in Holland volgde): wat doen de prijzen ? Lopen ze op, of blijftt zoals bij velen zo goed als gelijk. Dus meer dan prettig dat Hypotienda zich ook hier voor haar klanten inspant.

 

Jeanny Grevelink - Torrente (29-01-2015)
Wij hadden al naar tevreden een autoverzekering lopen via hypotienda. Toen wij ons als resident wilden vestigen was ook een particuliere ziektekosten verzekering nodig. Alles was wat aan tijd gebonden, om de procedure bij het politiebureau goed te kunnen doorlopen.

Hypotienda heeft ons naar alle tevredenheid geholpen: steeds op dezelfde dag teruggemaild, gezorgd dat de benodigde papieren op tijd gemaild en opgestuurd werden. Alle informatie is helder en de formulieren met zorg samengesteld, zodat je weet wat er van je gevraagd wordt.

Kortom uitstekende service!

Neem ook eens een kijkje bij onze B&B - www.villatorrent.com

M.V.G. Verduystert - Van Eyck (26-01-2015)
Hiermee wil ik bevestigen dat ik het zeer op prijs stel over de geleverde prestatie van het kantoor Hypotienda in Marbella ,zeker als het gaat over vriendelijkheid en ook dat men in onze eigen taal kan praten met mekaar waardoor de snelheid van uitvoering van dossier zeer vlot en aangenaam verloopt,ook de bijstand in het proces van de hypotheek was enorm 

Ik kan maar een ding zeggen  BEDANKT voor alles , en kan alleen het kantoor maar aanbevelen aan de toekomstige Belgen en Nederlanders die in spanje iets willen kopen.

Dhr. Antonie van der Bom - Castellon (23-01-2015)
Eind 2014 bij vrienden op bezoek(wij woonen in Ayora) start de auto niet meer ik denk ik bel chantal van hypotienda alles keurig geregelt auto opgehaalt en naar Ayora gebracht de dag erna met een taxi naar Ibi gebracht waar keurig een huurauto stond maar onze garage kon de auto niet maken dus naar  een anderen  garage gebracht al met al 16 dagen een leen auto alles heel goed opgelost een groot kompliement voor hypotienda!!!!!!!

Richard van der Vossen & Irena Phaedra de Lange - Javea (11-12-2014)
Beste Cindy, we willen even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de verzekering en jouw werk. Je hebt echt iets voor ons betekend. Bedankt daarvoor ! Wij zullen jouw snel benaderen voor andere verzekeringen. Ons huis, auto,s en levensverzekering willen we graag bij jouw regelen. 

Nogmaals bedankt voor je werk en we zullen onze klanten en vrienden in Spanje op de hoogt stellen van jullie producten en professionaliteit.

Bert en Marie-Jet van der Donk (04-12-2014)
Hierbij bedank ik jullie voor de vlotte, duidelijke afhandeling van onze eerste schadeclaim die wij via jullie hebben ingediend bij Reale. Al onze vragen werden op een vriendelijke en professionele wijze door jullie afgehandeld. Omdat wij geen ervaring met dit soort schade, een inbraak in ons huisje in Spanje hadden en wij zeker te weten verkeerde formulieren enz. hebben ingeleverd, hebben jullie dit toch allemaal zonder problemen voor ons afgehandeld. Gelukkig kunnen wij dit met jullie in onze moedertaal, Nederlands, allemaal bespreken. Wij kregen zelfs al de totale schade uitgekeerd voordat officieel betaalde facturen waren overhandigd. 

Nogmaals dank voor dit alles. Indien ik de mogelijkheid heb zal ik jullie bij anderen altijd aanbevelen.

Henk en Karin Koning (12-2014)
Geweldige service....eerst sleepauto binnen half uur... Onder Spaanse ´siesta tijd´
Dan verzekering andere auto overgeschreven in hele korte tijd! ! Fijn, we zijn heel blij met jullie een zo gauw wij resident zijn gaan we de zorgverzekering zeker ook bij jullie stallen!! Dank!

Jacques Joosten (11-2014)
Pech met de auto, terwijl ik alleen nog maar het "Español de la calle" in het café en op straat spreek...
Toen ik in Spanje ging wonen, september 2013, voerde ik mijn auto hier in (wegenbelasting ging van € 1600 p.j. (NL) naar € 68 p.j (ayuntamiento de Almuñecar)

Meteen verzekerd via Hypotienda, omdat ik goede berichten hoorde én omdat ik daar in het Nederlands terecht kan. Ik nam de "all risk" incl. "direct vervangende auto". (overigens is de premie voor mijn auto ca. 60% van de Nederlandse premie). Ik wist niet dat "afslepen en vervangende auto" óók geldt voor PECH onderweg en niet alleen bij ongevallen.

Ik woon "en el campo", dus behoorlijk afgelegen. In de late avond van 19/11/2014 begaf de koppeling van mijn auto het totaal. De motor was oké, maar als die de wielen niet meer aandrijft moet je 'm maar laten staan. Wat bleek? De "brague" (koppeling) was totaal op/versleten, door de vele steile bergen hier. Gelukkig was 't vlakbij mijn huis. Maar wat is "koppeling" en wat is "takelwagen" in het Spaans? 

De volgende ochtend Hypotienda gebeld. 
Zij regelden direct werkelijk alles, EN meteen, EN snel. Er kwam een "grua" (takelwagen) via Hypotienda; binnen 'n half uur! En el campo! De chauffeur vroeg mij bij wie (welke asegurador) ik verzekerd was. Ik vertelde over Hypotienda en de "asegurador".
Zijn reactie: "oh maar die ( "asegurador") is goed en werkt in heel Spanje. Hypotienda is dus ook daarin, de verzekeraars, goed!

Naar mijn garage in Almuñecar gebracht. Daar kreeg ik binnen 10 minuten een taxi naar Nerja. Bij Europcar stond al een prima vervangende auto ("coche de sustitución") klaar. En intussen had ik heel veel Spaans geleerd.

Tel al die kosten maar eens bij elkaar op. En geen mindering op "no claim"! Bedankt Hypotienda, voor de zeer goede service!

Anonieme klant (11 september 2014)
Bedankt voor de snelle reacties en duidelijke vervolgacties. Wij hebben verschillende verzekeringen bij diverse tussenpersonen lopen, maar ik ben tot op heden alleen van jullie service en klantgerichtheid onder de indruk. Jullie doen wat jullie beloven en zo simpel kan en moet service zijn.

Stefaan Aesaert (26 augustus 2014)
Drie maanden geleden hebben mijn gezin en ik Vlaanderen verlaten om aan de Costa Del Sol een B&B te beginnen. Aangekomen in een ander land met een vreemde taal krijg je te maken met niet alledaagse problemen, waaronder het verzekeren van je huis en je wagen.

En wat te doen als je hier in Spanje medische hulp nodigt hebt. Na wat surfen op het internet en enig rondvragen kwam ik bij Hypotienda terecht.

We worden geholpen in het Nederlands en al snel voelde ik dat hier een zeer bekwaam team achter schuilt.

De verzekering voor mijn wagens, het huis en de private zorg zijn qua prijs super interessant als je het vergelijkt met België.

Blij dat ik deze firma heb leren kennen en dat zij mij nu een gerust gevoel geven. Het slaapt wat prettiger als je weet dat je goed verzekerd bent. Bedankt voor alle werk die jullie voor ons gedaan hebben en wij kunnen jullie alleen maar aanbevelen. Doe zo voort en nog vele zonnige groeten uit Mijas Costa vanwege het Casa Aesaert (www.casaaesaert.com) team!

Altea (4 augustus 2014)
Na een nare inbraak ervaring heeft Hypotienda de gehele verzekeringskwestie zeer goed en professioneel afgehandeld. Geen handje klap maar gewoon snel, fair en vooral persoonlijk geregeld. Daarnaast is het toch fijn om in Spanje een goede back-up te hebben waar de mensen je eigen taal spreken, zeker als je in een emotioneel situatie beland bent. Al met al: Top gedaan Sandra! Thanks. 

Klantnaam wordt niet gepubliceerd (juli 2014)
Vanuit Nederland legden wij contact met Hypotienda, gevonden via een website met informatie over emigratie.

Vanaf het begin zijn wij erg fijn geholpen door alle lieve dames op het kantoor. Na aankomst in het zonnige Spanje dronken wij bij hun op kantoor een gezellig kopje koffie. Een fijn welkom !

Alle verzekeringen zijn goed en voordelig afgesloten. Hun begeleiding was ook erg prettig omdat er in Spanje nogal eens iets verkeerd gaat met de post of de afschrijvingen.

Daarnaast wordt er in Spanje veel meer papier over en weer gestuurd dan in Nederland. Fijn om dan de dames van Hypotienda aan je zijde te hebben !

Toen onze zoon naar de EHBO moest, werden we onderweg door Sandra Thissen telefonisch begeleid naar de snelst bereikbare EHBO post. Superfijn ! Wij kunnen Hypotienda echt aanbevelen.

Marian de Reus (juli 2014)
In verband met opzegging van mijn ziektekostenverzekering en het verhuizen naar Spanje kwam ik via via in contact met Hypotienda in Marbella. Ilse werd al snel mijn contactpersoon en ik kan niet anders zeggen dat ik door Ilse keurig ben geholpen met het vinden van een goede verzekering. Vanwege haar enthousiasme en goede adviezen hebben we inmiddels diverse andere verzekeringen bij Hypotienda afgesloten en hebben wij inmiddels ook kennis gemaakt met haar team. Een team van enthousiaste dames die je keurig te woord staan; je mail binnen 24 uur beantwoordt en dat allemaal in het Nederlands; en dat is vooral fijn als je de taal niet of nog niet helemaal machtig bent. Hypotienda dus!

Henk 23 juni 2014
Topservice! In een land waar je de taal (nog) niet machtig bent is het heel fijn om in je eigen taal een verzekering te kunnen regelen. De medewerkers zijn vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen.

Een absolute aanrader!

Klantnaam wordt niet gepubliceerd 23 juni 2014
Bedankt voor het prettige telefoongesprek. Tot nu toe ben ik vlot, correct en zeer plezierig benaderd. Kortom prettig professioneel. We zijn er nu aan toe om ook onze huisverzekering tegen het licht houden bij jullie. 

Michel Peters uit Marbella (18 juni 2014)
Wij willen Ilse en het hele hypotienda team bedanken bij de hulp en de afwikkeling van ons ongeluk op weg van Nederland naar Spanje. Stilstaand op de vluchtstrook vlak voor Antwerpen voor het melden van een zojuist plaatsgevonden ongeluk, werden wij zelf in de flank aangereden. De auto was dermate beschadigd dat wij onze reis niet voort  konden zetten. Vluchten naar Spanje werden geregeld, auto naar Spanje terugvervoerd en bij onze garage in Marbella gerepareerd. Tijdelijk werd ons een huurauto ter beschikking gesteld.  

Tot aan het laatste stuk eigen risico hebben zij met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij bemiddeld.  Alles naar onze volle tevredenheid, ook bij een ongeval in het buitenland is de begeleiding van hypotienda TOP. 

Antoon van Vugt (13/5/2014)
Graag wilde ik een referentie schrijven wat hypotienda heeft betekend voor mij en mijn gezin. Zeven maanden geleden zijn wij begonnen met de aankoop van een appartement in Spanje. De eerste 6 maanden ben ik bezig geweest met verschillende bemiddelaars om een hypotheek te verkrijgen in Spanje. Helaas kwam het steeds niet tot een akkoord om verscheidene redenen. Ik kwam via een kennis in aanraking met Hypotienda toen wij eigelijk de hoop al hadden opgegeven.

Bij Hypotienda vertelde ze me dat er zeker wel mogelijkheden waren om het voor elkaar te krijgen, zodoende besloten ik en mijn vrouw om het nog maar een keer te proberen.  Het contact liep zeer vlot en met welke vragen we ook kwamen er was steeds zeer snel antwoord, wat wij super aangenaam vonden. Wij kregen de hypotheek zeer snel rond wat weer aangeeft dat Hypotienda over zeer veel knowhow en de juiste relaties beschikt. Wat verzekeringen betreft zijn wij ook zeer adequaat begeleid en geholpen.

Wij zijn net terug van onze aankoop en hebben nu al weer heimwee om terug te gaan. Bij deze bedanken wij het hele team van Hypotienda!!!!

Joyce van Ombergen-Jong en Joost Jong (Alhaurín el Grande)
Wij zijn inmiddels alweer bijna 6 jaar klant van Hypotienda. In eerste instantie hebben we onze hypotheek via hen geregeld. Naar volle tevredenheid! Wat was het fijn om dit in onze eigen taal te kunnen doen, toen we de Spaanse taal nog minder machtig waren dan nu. Inmiddels lopen ook een aantal verzekeringen via Hypotienda.

We zijn zeer tevreden over de service. Het team van Hypotienda denkt mee en geeft gegarandeerd antwoord op vragen via de mail binnen 24 uur. En …. service ´with a smile´!

Jan-Hendrik Visser (7/4/2014)
Graag wil ik mijn positieve ervaring met Hypotienda op jullie webpagina zetten maar daar is geen link voor aanwezig. Dus nu op deze wijze. Je mag mijn naam gebruiken.

" Op 5 februari 2014 bij thuiskomst lag ons chalet overhoop, INBRAAK! Zoek dan maar je polis. Hypotienda gebeld en Sandra had al snel de polis gevonden en REALE geïnformeerd. De aangifte bij Guardia Civil verliep snel zodat wij de taxateur (perito in Spanje) zowel een kopie van de aangifte als onze schade en vermissing lijst met foto's konden overhandigen.
Binnen een maand heeft REALE keurig uitgekeerd en via Sandra ontvingen wij de gedetailleerde lijst van de claimuitkering.  Behalve de rommel opruimen en alle documenten en administratie weer ordenen (ook eindelijk weer eens gebeurt) hebben wij er verder geen omkijken naar gehad.

Onze dank aan Hypotienda en met name aan Sandra.

Anne Claus (19/2/2014)
Ik heb in het verleden ook al beroep op jullie moeten doen en ik ben echt altijd zeer aangenaam verrast geweest door jullie meer dan correcte dienstverlening. Ik vertel dit vaak aan vrienden en familie en die zijn altijd verwonderd dat dit behoort tot mijn gewone verzekering! Echt een fantastische dienstverlening doen jullie en ook het feit dat je in je eigen taal in momenten van nood geholpen wordt, is niet te onderschatten, want in paniek is het zo al moeilijk genoeg om uit je woorden te geraken.

Vervolg verhaal Anne Claus

Besta Sandra
Ik heb er absoluut geen probleem mee dat het verhaal op de website komt want ik kan het niet genoeg herhalen, had ik niet de helderheid van geest gehad dan hadden wij daar ook de hele nacht gezeten. Ik heb zelf ook de 112 gebeld en kreeg inderdaad alleen maar een discussie of ik in Frankrijk of in Spanje was (was uiteindelijk in Spanje) en daarna heb ik niets meer gehoord. Dus zonder jullie tussenkomst zag het er daar toch niet goed uit.

Met de hond gaat het nu beter, maar hij is, net als ik een week flink ziek geweest.

Ik heb in het verleden ook al beroep op jullie moeten doen en ik ben echt altijd zeer aangenaam verrast geweest door jullie meer dan correcte dienstverlening. Ik vertel dit vaak aan vrienden en familie en die zijn altijd verwonderd dat dit behoort tot mijn gewone verzekering! Echt een fantastische dienstverlening doen jullie en ook het feit dat je in je eigen taal in momenten van nood geholpen wordt, is niet te onderschatten, want in paniek is het zo al moeilijk genoeg om uit je woorden te geraken.

Maar ik vraag me toch af of een noodnummer het kan maken om wel contact mee op te maken, maar je dan laat zitten omdat ze geen akkoord onderling kunnen vinden van welke kant ze dienstverlening sturen!!! Uiteindelijk zijn de Franse sneeuwruimers ons komen bevrijden uit de sneeuwmuur die ingezakt was.

In ieder geval, mijn oprechte felicitatie voor jullie snelle optreden en in ieder geval ook om daarna nog een mailtje te sturen om te horen hoe het gaat en afgelopen is, dit heeft me ook heel aangenaam verrast! Reden te meer waarom ik niet inzie waarom mijn naam niet zou mogen gebruikt worden, het kan ook andere mensen overkomen en een naam bij een verhaal geeft meer betrokkenheid!

Proficiat aan héél jullie team!

Met vriendelijke groeten
Anne Claus 

Arjan en Adrie Aarsen (18/2/2014)
Hypotheekbegeleiding door Hypotienda:
Bedankt voor je inzet en enthousiasme waarmee je ons ondersteund hebt. Het was een hele onderneming, maar we zijn blij dat we de stap toch gezet hebben. Er komt nog een hoop administratie bij kijken, maar dit is inmiddels is alles duidelijk. Nu maar snel inrichten en genieten. Super begeleiding! Bedankt!!

Pim en Simone Vromans (23/10/2013)
Een huis kopen, een hypotheek afsluiten is in je eigen land al een belangrijke en ingewikkelde zaak.  Andere taal en wetgeving maken het in het buitenland nog complexer. Het is dus wel zo prettig en waardevol als  iemand met veel lokale ervaring  in je eigen taal je over deze materie kan adviseren.

Saskia van Hypotienda heeft ons met expertise en enthousiasme in dit proces begeleid. Haar persoonlijke aandacht voor feed back, continue informatie over de voortgang van de procedure en haar persoonlijke begeleiding was opvallend te noemen. Doet meer dan wat ze noodzakelijkerwijs moet doen, hetgeen rust en vertrouwen geeft. Wat ons betreft een aanrader.”

Lilian en Leonardo (oktober 2013)
Bij de aankoop van ons appartement op Mallorca heeft Saskia en haar team van Hypotienda ons begeleid. In Spanje gaat het kopen van een huis net even anders dan in Nederland. Het is prettig om iemand te hebben waarmee je goed kunt overleggen in het Nederlands, die de Spaanse terminologie meester is en weet hoe je met de Spaanse bureaucratie moet omgaan.

Ze hebben ons snel en professioneel geholpen om alle zaken rond hypotheek en verzekeringen te organiseren en adviseren. De communicatie is open, eerlijk en persoonlijk. Ook hebben ze een groot netwerk waardoor ze ons ook hebben kunnen doorverwijzen naar de goede verschillende partijen. Wij zijn dan ook blij dat wij Hypotienda hebben gevonden op het internet en zeer tevreden met het resultaat.

Wij kunnen Hypotienda dan ook van harte aanbevelen voor hypotheken, verzekeringen en begeleiding van vastgoed transacties in Spanje.

Erik Faes (7/10/2013)
Bij het opzoek gaan naar een geschikte autoverzekering, hebben we verschillende aanbiedingen onderzocht en zijn we tevens via een vrienden advies terecht gekomen bij Hypotienda.
Dit was een schitterende ontdekking want, zelfs zonder ons te verplaatsen, de service die geboden werd, was efficiënt, zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en vooral zeer snel, zodat we met onze auto op een minimum van tijd en met de nodige documenten, de weg op konden. Bovendien werd dit alles in een feilloos Nederlands gecommuniceerd, wat zowel het vertrouwen als het begrijpen sterk ten goede kwam.

Het warme onthaal en de uitstekende service van Chantal Faessen en de andere medewerkers, kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

G. Jansens (3/10/2013)
Op een website voor Nederlanders die naar Spanje gaan emigreren ben ik uitgekomen bij Hypotienda. Mijn contactpersoon was een erg vriendelijke vrouw. Ik stelde een aantal vragen mbt tot een autoverzekering en een ziektekostenverzekering. Binnen een werkdag had ik al antwoord op mijn vragen. Zodoende kon ik op de dag dat ik mijn auto gekocht had hem direct laten verzekeren. Twee dagen later heb ik het geld kunnen overmaken en blij met het vertrouwen dat Hypotienda mij gegeven heeft. Goede service in mijn eigen Nederlandse taal.

Erg tevreden.

Wim en Trees Steenbeek (14/3/2013)
Wij zijn zeer tevreden met de bemiddeling van Hypotienda afdeling verzekeringen en het voelt vertrouwd om te kunnen communiceren in het Nederlands met de vriendelijke dames op kantoor.

Patrick en Fons (16/12/2012)
In september hebben wij besloten een appartement aan te kopen in Marbella. Eenmaal beslist blijft het een grote stap in het onbekende. Daarom besloten wij beroep te doen op de diensten van Hypotienda. Saskia en haar team hebben ons echt perfect en zeer professioneel begeleid en dit zowel naar de Spaanse bank toe, als op verzekeringsvlak. 

Het is werkelijk aangenaam om in je eigen taal alles vlot kunnen te laten verlopen dank zij hun steun. Alle vragen, die er tenslotte veel zijn, werden altijd vriendelijk beantwoord. Service is voor hen geen ijdel woord, maar dagdagelijkse praktijk !

Een aanrader voor iedereen !!

Anita Gunneweg (24-10-2012)
Toen ik gisteren om half 5 opbelde omdat mijn Opel Corsa niet meer startte: ik kreeg Muriel aan de telefoon.

Ze heeft me uiterst vriendelijk geholpen en heeft zelfs nog, voordat ze om half 6 naar huis ging, gebeld of alles verder goed was! En dat voor iemand die net bij jullie begonnen is, zoals ik begreep. Ik vind het belangrijk om óók dit soort berichten even te sturen, nogmaals, dank voor de geboden hulp.

Melanie & Michel (4/9/2012)
Sinds maart 2012 wonen wij in Vejer de la Frontera. Bij een emigratie horen nu eenmaal een heleboel zaken die je moet regelen. Een van de belangrijkste dingen is toch wel om je goed te verzekeren. Dankzij Hypotienda is dit uitstekend gelukt! Omdat wij niet écht in de buurt van Marbella wonen, heeft Ilse toch alle tijd vrijgemaakt om ons over de diverse verzekeringen te informeren en adviseren.

Uiteindelijk hebben we dan ook alle verzekeringen bij Hypotienda ondergebracht want hoe goed je Spaans ook is, het blijft prettig om in je eigen taal te woord te worden gestaan. Kortom: Hypotienda is een échte aanrader.Antoinette Koster (30/8/2012)
Als je zoals ons op het platteland van Spanje woont kunnen (mede door de taal barriere- men spreekt hier ´plat´ Andalusisch) dingen die in Nederland makkelijk te regelen zijn zoals een zorg- en een auto verzekering een hele uitdaging zijn. Je loopt hier minder makkelijk bij een spaanse verzekerings agent naar binnen dan dat je in Nederland gewend zou zijn. Wat een verademing was het vorg jaar dan ook om binnen een dag een zorgverzekering bij Hypotienda af gesloten te hebben.Makkelijk, gewoon via de mail de mogelijkheden door gelopen én een scherpe offerte gekregen.

En wat is er fijner na aankoop van een nieuwe auto binnen 2 uur de autoverzekering geregeld te hebben, en je in auto weg kunt rijden met gevoel een goede verzekering te hebben?

Kortom, door de snelle, vriendelijke én proffesionele service hier een tevreden klant!

Jacqueline van der Veen (30/8/2012)
Sinds ongeveer twee jaar hebben wij onze autoverzekeringen ondergebracht bij Hypotienda.
Niet alleen vanwege het gunstige tarief. Het blijkt ook allemaal toch wat makkelijker te zijn, wanneer je één en ander in het nederlands kunt uitleggen en bovendien ook duidelijk in het nederlands antwoord krijgt. Verder wordt er snel en accuraat gewerkt. Het beviel zo goed, dat wij ook onze ziektekostenverzekering van DKV hebben overgezet naar Hypotienda.

 Marion van der Wateren (30/8/2012)
 Mijn man en ik hebben inmiddels 4 jaar ervaring met Hypotienda. Vanaf het begin zijn wij zeer tevreden met de service en  dienstverlening. Dit had als gevolg dat wij ook andere verzekeringen hebben overgezet naar  Hypotienda. Welke vraag of probleem je ook hebt, je wordt vrijwel direct op een hele vriendelijke behulpzame wijze geholpen met een oplossing/offerte/antwoord/advies. TOP! Helen Gerlach (22/8/2012)

Aangezien het bedrijf waar ik voor werk in hetzelfde kantoor huist als Hypotienda was het voor mij een logische stap mijn verzekeringen in 2010 onder te brengen bij Hypotienda. Mijn verzekeringsagent in eigen huis én in mijn eigen taal, hoe prettig is dat!

Doordat ik ook een beetje achter de schermen mee kan kijken, groeit mijn vertrouwen alleen maar meer. Het enthousiaste team van Hypotienda denkt met je mee, zoekt passende oplossingen en biedt een supergoede service. Een aanrader voor iedereen!

Charo van Hulst (21/8/2012)
Sinds 4 mei 2006 ben ik een klant van Hypotienda en maak ik gebruik van haar verschillende services.
Het begon met een hypotheek, gevolgd door een inboedelverzekering, autoverzekering en ziektekostenverzekering.
Nu alleen nog een pensioen opbouwen in Spanje en ik heb het hele Hypotienda service pakket compleet!

De reden waarom ik voor Hypotienda heb gekozen, en voor al haar services, ligt in het simpele
feit dat Hypotienda  efficiënt te werk gaat in Spanje én in eigen taal!
Dus als de vriendelijke dame op kantoor zegt dat ze je vandaag terugbelt, dan belt ze je ook dezelfde dag terug!

Simpele zaken als oprecht advies, duidelijke communicatie en klantvriendelijke afhandeling staan bij mij hoog in het vaandel en deze zaken zijn helaas steeds moeilijker in de Spaanse maatschappij te vinden.
Hypotienda voldoet aan mijn wensen en daarom ben ik een zeer tevreden en trouwe klant.

Ir C.A. Hunink, Torrox Andalucia (20/8/2012)

Mijn ervaringen met Hypotienda Verzekeringen in Marbella zijn uitstekend.
Ook al woon ik aan de andere kant van Málaga, Hypotienda heeft zowel voor mijn huis als voor de auto's accuraat en snel gezorgd voor de juiste, niet te dure, maar wel voldoende omvattende verzekeringen, mij daarbij enige keuzes gelaten en goed geadviseerd.

De correspondentie ging allemaal vlekkeloos per e-mail, in Spaans of in Nederlands, dat maakte niet uit!

Bo Hartman (26/7/2012)
Autoverzekeringen: Wij zijn uitstekend geholpen door Hypotienda, nadat we zijn aangereden en de schadeclaimformulieren hadden opgestuurd. De claim is professioneel, snel en duidelijk afgehandeld. Wij zijn tevreden over de manier waarop we geholpen zijn. Bo Hartman

Arné en Jan uit Almeria (18-7-2012)
Als eerste willen we je bedanken voor de voortreffelijke begeleiding. Het is erg prettig om met mensen zoals jij te werken. Zeker als t onbekend terrein is. We hebben dan ook alleen maar lof voor jullie als team en in t bijzonder jij die onze droom toch ook heeft helpen waar maken. Saskia Gruijters, Saskia Gartsen en Claus van Mierlo hebben het voor ons mogelijk gemaakt en dat waarderen we. We weten je te vinden als we weer wat nodig hebben als het gaat om jouw terrein.

Nogmaals hartelijk dank en ik zal je wat foto's sturen als ons stekje onder de zon klaar is. We zijn druk met verzamelen van een gezellig interieur.

Tot horens. Groet Arné en Jan

Anoniem (14-03-2012)
Begin dit jaar hebben wij onze eigen auto meegenomen vanuit Nederland naar Gran Canaria. Nadat wij eerst uitgebreid en heel correct zijn geïnformeerd door Marijke Beekman van Hypotienda hebben wij bij dit bedrijf een all risk verzekering voor onze auto afgesloten. Wij zijn vanaf de eerste informatieve vragen tot aan het afsluiten van de verzekering meer dan uitstekend geholpen. Alle vragen werden direct en duidelijk beantwoord!! Heel gemakkelijk om een Nederlandssprekende verzekeringsadviseur op Spaans grondgebied te hebben.

Ook de tarieven van Hypotienda zijn zeer concurrerend. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Hypotienda en bevelen dit bedrijf graag bij iedereen aan!

Kees Hooijmaaijers en Wil van Zwol, l'Escala, Catalunya (Februari 2012)
We bestellen een Suzuki Jimny in Figures, Catalonïe
De auto moet verzekerd worden. We vragen offertes aan. Eén bij de Suzukidealer, éénn bij de verzekeringsmaatschappij waar ook ons huis verzekerd is en voor nog een gaan we kijken op internet. Hier begint onze kennismaking met Hypotienda en met Camilla.

Wat blijkt, de offerte van Hypotienda is zeer aantrekkelijk, springt er echt uit bij vergelijkbare dekking, bovendien neemt Real een groot deel van de zg no-claim over. Camillla biedt, vrijblijvend, een offerte aan voor de opstal en inboedel van onze woning, ook hier bij vergelijkbare dekking een veel gunstigere premie. Natuurlijk sluiten wij beide verzekeringen via Hypotienda af en zijn zeer tevreden met het meedenken van Camilla!

Tweede dag van 2012. Een kleine botsing, een kleine schade, andere partij bekent meteen schuld, geen politie erbij. L'Escala is in de winter nog steeds een vissersdorp, dus ons kent ons. Na telefonisch overleg met Camilla scannen we de door beide partijen ingevulde verzekeringsformulieren, maken we een afspraak met de Suzukidealer die weer met ons naar hun schade-herstelbedrijf gaat. Alles kan  geregeld worden en voordat we naar Nederland gaan kunnen we de auto brengen.

Half februari komen we terug uit Nederland. Vanaf vliegveld met openbaar vervoer naar Figueres, naar het schade-herstelbedrijf waar 'onze' Suzuki Jimny keurig gerepareerd op ons staat te wachten. Een handtekening voor de verzekering en we kunnen wegrijden.

Een prachtig voorbeeld van perfecte samenwerking, niet alleen tussen verzekeringsmaatschappijen, maar vooral ook van zorgvuldige belangenbehartiging door Camilla voor ons als client en de goede relatie die wij graag willen met onze Suzukidealer

Afstand zuiden en noorden, geen enkel bezwaar, telefoon en internet zijn prachtige communicatiemiddelen.

Ons vertrouwen in Hypotienda en met name de wijze van werken van Camilla was al ontstaan bij het aangaan van de verzekeringsovereenkomsten en is door deze aangename ervaring alleen maar gegroeid,

Dank daarvoor

Kees Hooijmaaijers en Wil van Zwol,
l'Escala, Catalunya

Marcel Wulfers (2-12-2011)
Graag geven ook wij onze referentie als het gaat om positieve klantervaring. De service en deskundigheid waarmee wij met name door medewerkster Camilla Dopierala zijn geholpen zijn voor ons van groot belang geweest. Ook als het gaat om advies op allerlei (voor ons in eerste instantie) onbekend Spaans gebied! Er was al gauw het gevoel van een soort vertrouwensband! En dat is uiteindelijk waar het voor ons allemaal om draait. Het vertrouwen in een goede en betrouwbare verzekering en het daarbij behorende advies.

Verzekeren is mijn optiek uiteindelijk een soort noodzakelijk ‘kwaad’ waarbij je liever niet bekocht wil worden. Zeker niet als het om, in ons geval, nog onbekende verzekeringen gaat in een land waar alles voor ons in beginsel anders is dan Nederland. Wij hebben ons dus graag laten informeren en ook adviseren betreffende onze huidige verzekeringen. Waaronder Inboedel, Auto en Ziektekosten verzekeringen.

Marcel Wulfers
MediaMix Publishing
La Palma, Canarias
www.emigreermagazine.nl

Rob Staleman (26-09-2011)
In mei 2011 hebben we een schademelding gedaan bij Hypotienda. Wel een "ongewone" schade namelijk een overbelasting (voltage) op het electriciteitsnet. Alle display´s van apparaten, zowel privé als

zakelijk (B&B) gingen (onherstelbaar) verloren. Natuurlijk de schade direct gemeld en natuurlijk waren wij goed verzekerd met onze opstal/inboedel verzekering. 

Door Hypotienda werd gelijk actie ondernomen. De eerste expert, die de schade had opgenomen, droeg het over aan een tweede expert die door de dames van Hypotienda werd ingeschakeld. De geleden schade werd - ondanks de vakantie periode - toch nog snel afgehandeld en wij kregen het geld gestort op onze Spaanse rekening. Door de inspanning van de dames bij Hypotienda is alles perfect afgehandeld. Bij deze wil ik ze nogmaals bedanken. www.casaelcorchito.com


Herman en Ineke Knijnenburg (9-8-2011)
Wij hebben vorig jaar besloten onze verzekeringen in Spanje over te sluiten naar Hypotienda. 

Wij spreken geen vloeiend Spaans en dan is het vaak moeilijk uit te leggen wat je precies bedoeld. Na een vervelende inbraak een maand geleden hebben wij ervaren hoe goed Hypotienda de afwikkeling voor ons geregeld heeft.

Wij kregen ook het advies om eens te kijken naar de hoogte van onze inboedelverzekering en deze zo nodig te verhogen want er moet altijd eerst iets gebeuren en dan pas ervaar je dat je misschien wel onderverzekerd bent.
Voor ons niets dan goeds voor Saskia, Ilse en Camilla.

Hans Wielaard
Sinds enige jaren ben ik een klant van Hypotienda. De uiterst professionele werkwijze, de plezierige en directe manier van communiceren, alsmede de in vele gevallen zeer positieve prijs/prestatie verhouding zorgen er voor dat ik beide bedrijven bij een ieder van harte kan aanbevelen.

Armand Bekx
Nadat mijn gezin en ik naar Ibiza verhuisd zijn is het team van Hypotienda ons zeer goed van dienst geweest. De adviezen over de verschillende verzekeringen waren nauwkeurig waarbij met name de persoonlijke benadering en de pro-actieve werkwijze van diverse medewerkers ons erg aansprak. Wat ons betreft is de prijs/ kwaliteitsverhouding uitmuntend en derhalve beschouwen wij Hypotienda als een langdurige partner voor ons.

Gerard en Riet Koch
Wij zijn 100% tevreden over de werkwijze van Hypotienda. Jullie hebben een goede hypotheek voor ons afgesloten en ook m.b.t. de assurantieportefeuille zijn wij goed geadviseerd.   

Karel Kinds

Sinds het bestaan van Hypotienda zijn wij klant en blijven dat nog steeds tot volle tevredenheid.

Hypotienda geeft ons het fijne gevoel dat alle zaken perfect geregeld zijn en komt ook regelmatig met goede ideeen en zaken om dat gevoel alleen nog maar te versterken ( ze denken dus met je mee).

Je wilt juist als Nederlander in Spanje gedekt zijn voor alle risico’s en je wilt geen problemen als het onverwacht tot een schade komt. Juist dan is Hypotienda op haar best; ze regelen alles aan de Spaanse zijde en verlossen ons van een hoop rompslomp met autoriteiten.

Ze werken uiterst professioneel, eigenlijk zonder dat je er iets van merkt. Het geeft je meer dan een zorgeloos gevoel, terwijl Hypotienda alle zorgen geruisloos op zich neemt.

Fam. Bakker uit Wassenaar
Na dat je een huis hebt gekocht in het buitenland, is het goed om de juiste informatie te krijgen over een te verkrijgen hypotheek en de aanverwante verzekeringen.

Bij Hypotienda, ben je echt aan het goede adres, duidelijke adviezen, nederlands sprekend, accuraat en zeer service gericht, verder kunnen zij veel meer details geven over de regels die in een ander land kunnen gelden. Kortom wij hebben het als heel positief ervaren en zullen de kontakten zeker instant houden ga zo door.

Werner Hendriks
Inmiddels hebben wij zo'n klein jaar contact met Hypotienda waarbij ons vooral de Hollandse manier van zakendoen erg bevalt. Communicatie in je eigen taal en correctheid van het behandelen van vragen en opmerkingen gebeuren uiterst secuur en correct en dat is wel zo prettig waneer het gaat over verzekeren van je huis of auto.

Emile Heemskerk
Alhoewel wij Spaans spreken, lezen en schreven en wij sinds jaren ook al verzekeringen hebben in ander spaanstalig land, zijn wij erg blij met Hypotienda.

Als Nederlander wil je gewoon teruggebeld worden en een antwoord op je email het liefst nog dezelfde dag. Hier in zuid Andalucia denken ze daar heel anders over.

Gerard ten Velden
Vorig jaar ben ik overgestapt naar Hypotienda en inmiddels heb ik mijn auto’s en huisverzekering daar lopen. De premies die ik betaal zijn lager dan voorheen en de dekkingen van de maatschappijen zijn goed, maar belangrijker nog is de functie van de tussenpersoon. Hypotienda treedt op namens mij naar de verzekeraars zodat mijn dossier op de juiste stapel terecht komt en alles snel wordt afgehandeld. Als ik Hypotienda mail krijg ik binnen 24 uur een reactie en weet ik dus precies waar ik aan toe ben. Kortom ik ben 100% tevreden en zou Hypotienda aan iedereen aanbevelen. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke spontane meiden!

Familie J.G. Kadirbaks
Wij kunnen niet anders dan lof hebben voor Hypotienda, voor de deskundige, vriendelijke en hulpvaardige begeleiding bij de aankoop van onze woning in Malaga.

Dr. D. Wijnberg (Plastisch chirurg, Nijmegen
www.dokterdavid.nl)
Hypotienda is een juweel voor de hollandse koper in Spanje. Al je onwetendheid wordt door het team opgevangen en door Saskia in het bijzonder. Het onderhandelen, de koop de afhandeling en de Spaanse eigenaardigheden worden door hun ondervangen.

Ik zou het niet zonder hebben kunnen doen en bij een volgende koop gebruik ik hun weer.

Joost Jong en Joyce van Ombergen-Jong
Toen wij een huis kochten in Spanje hebben wij onze hypotheek via Hypotienda laten lopen. Inmiddels hebben wij ook een aantal verzekeringen bij hen ondergebracht. Het is niet alleen prettig om in het Nederlands te kunnen communiceren over soms wat ingewikkelde kwesties, ook de manier waarop er met ons meegedacht wordt in diverse situaties, is zeer plezierig. Duidelijk en realistisch. Kortom wij zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Hypotienda.

Familie Bosch
Wij, familie Bosch, hebben zowel hypotheek als verzekering bij Hypotienda afgesloten. Wij zijn zeer tevreden over deze firma. Ze zijn altijd bereikbaar, vriendelijk en snel met antwoorden op de vragen die je ze stelt,  geen moeite is teveel.  Wij zijn Nederlanders die in Spanje wonen maar niet 100% kunnen communiceren in het Spaans over hypotheken etc en Hypotienda heeft ons daar heel goed bij geholpen. Het bleek ook nog eens dat onze verzekering een stuk goedkoper was als de voorgaande dus prijs kwaliteit is prima. Wij zouden iedereen dus aanraden om contact met Hypotienda op te nemen voor een goed en eerlijk advies met vriendelijk personeel.

Anita en Hans G.
'Na het zoeken van een andere opstal- en inboedelverzekering kwamen we terecht bij Hypotienda. Met uitgebreide informatie hielpen ze ons, per mail én per telefoon. Wij zijn zó tevreden dat we nu tevens onze twee autoverzekeringen via Hypotienda hebben afgesloten.'

Bas Groenendijk
Tot op heden moet ik je zeggen dat jullie service uitstekend is, er wordt vlot gereageerd op vragen en niet moeilijk gedaan als papieren wat later worden teruggestuurd omdat we niet elke week in Spanje zijn.

De service is goed en als je op deze doorgaat zal dat best lukken met jullie.

Ernest Hendriks & Hans Timmer, Alcaudete (Jaen)
Bij Hypotienda, wordt je goed en vakkundig voorgelicht wordt je eerlijk, fijn en bijzonder goed geholpen. Een aanrader voor een ieder.

Dr. A.R. Etminan
Wij hebben jullie service als zeer positief ervaren. Snelle reactie op onze vragen via e-mails, zeer deskundig advies en op de hoogte van alle regels zowel in NL als in SP. Zeer goede en vriendelijke verhouding met de klant, staan altijd klaar voor de klanten, het is een echte aanrader.

Jan Hilbrink te Marbella. Ondernemer in Nederland
Een nieuw huis in een nieuwe woonplaats in een nieuw land betekent dat je voor bemiddeling van vele zaken een “partner” zoekt.

Iedereen die je spreekt heeft wel een goede tip.  Natuurlijk alles kan gedaan en geregeld worden. Iedereen heeft het beste bureau, de beste accountant, de beste assurantie bemiddelaar, etc. etc.  Maar waarmee vergelijk je het. Wat ben je gewend.

Na 30 jaar ondernemerschap verzamel je vele goede en slechte ervaringen. Zo ook in Spanje. Doch Hypotienda maakt het verschil.

Men werkt er zoals ik gewend ben. Een wens of probleem van een klant zetten ze snel om in een passende oplossing.

Na acceptatie wordt ons voorstel snel en degelijk afgewikkeld. Het kost de klant een minimum aan tijd en levert een maximum aan profijt.

Uiteindelijk slaagde alleen Hypotienda er in mijn hypotheek perfect te regelen Nu zijn mijn woning- en inboedelverzekeringen beter dan voorheen. Mijn autoverzekeringen nu goed ondergebracht en ook nog eens goedkoper. Ook de nazorg op een manier waar anderen nog wat van kunnen leren.

Danny Flemming
Wij ervaren de dienstverlening van Hypotienda simpelweg als: deskundig, klantvriendelijk, snel en met gevoel voor after sales. 


NB: Hypotienda heeft goedkeuring gevraagd en verkregen voor vermelding van de klantnamen.

Contactgegevens Hypotienda:

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com