Spanje Verzekeringen


Verzekerd zonder zorgen!

Wie is Hypotienda?

Hypotienda is een erkend verzekeringsagent voor héél Spanje. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken ook via de systemen van de verzekeringsmaatschappijen. Offertes en polissen kunnen wij zelf uitdraaien waardoor wij snel en efficient kunnen werken.

Team Hypotienda

Het team
Het profesionele en dynamische team van Hypotienda bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen in het Nederlands en uitleg geven in uw eigen taal.  Wij communiceren met de banken en verzekeraars in het Spaans en geven terugkoppeling aan u in het Nederlands.

U kunt ons telefonisch altijd bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij houden geen siësta, wij zijn de hele dag geopend. Wij houden de Spaanse feestdagen aan. In het geval ons kantoor is gesloten, kunt u altijd direct ontact opnemen met de verzekeraar. 

 

Wie is wie?

Chantal Faessen
Ilse Burggraaf
ilse@hypotienda.com

Eigenaresse Hypotienda

Ilse is geboren in Breda en na haar studie is zij afgereisd naar Amerika om daar te gaan werken. Na 5 jaar buiten Europa gewoond te hebben, koos zij Spanje als haar nieuwe woonland. In no time heeft Ilse de taal perfect leren spreken en is ze dol op het warme klimaat. 

Met haar man en twee kinderen geniet zij van de natuur en het buiten leven in Spanje. De beste manier van ontspannen is een lekkere BBQ met vrienden of een weekendje weg de binnenlanden van Spanje in.


-------------------------------------------------------------

 

Chantal Faessen
sales@hypotienda.com

Specialist schadeverzekeringen

Chantal is geboren in Málaga en opgegroeid in Venlo. 

Het Spaanse bloed kruipt waar het niet gaan kan en Chantal verhuisde in 1998 weer terug naar Spanje.
Door haar Sevillaanse moeder heeft zij een echte Spaanse tongval en gaat zij ieder jaar traditiegetrouw naar de Feria met een echte Vestido de Flamenco.

Sinds november 2012 werkt Chantal bij Hypotienda en dit bevalt haar naar eigen zeggen zeer goed,´We zijn net een kleine familie´.

Chantal heeft veel contact met bestaande en nieuwe klanten. Persoonlijke begeleiding is bij Chantal gegarandeerd. Zij doet haar werk met veel enthousiasme en toewijding.
-------------------------------------------------------------


 Sandra Thissen  Cindy Wijts
Sandra Thissen
claims@hypotienda.com

Specialist schadeafhandeling

Sandra is geboren en getogen in het Noord-Limburgse plaatsje Tegelen. In 1997, na het afronden van haar opleiding, is Sandra vertrokken naar Andalusië. Ze woont daar samen met haar man en twee dochtertjes. 

Na veel werkervaring in Spanje te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers versterkt Sandra met veel plezier het team van Hypotienda. Sandra heeft de belangrijke taak om verzekeringsschade goed en snel op te lossen. Zij vindt haar werk erg dankbaar. Hierdoor doet ze haar werk met veel toewijzing én ook nog met een grote glimlach.

Sandra is dol op haar kids en trekt er regelmatig met hun op uit. Een aantal keren per jaar vliegt ze even naar "haar Limburg" toe. 

Naast het drukke moederschap leest ze graag een goed boek en houdt van eten! Een paar steekwoorden van Sandra zjn; aardig, attent, enthousiast en een doorzetter.
-------------------------------------------------------------

 

Cindy Wijts
cindy@hypotienda.com

Specialist zorgverzekeringen

Cindy is geboren in Maastricht. Ze verhuisde in 2006 naar de Costa del Sol, en is sinds in 2010 moeder van een dochter geworden. In haar vrije tijd is ze erg druk met haar gezinsleven en als het ervan komt pakt ze een goed boek.

Samen met haar vriend en dochter zijn ze vaak op de stranden van Tarifa te vinden. 

Cindy heeft in Nederland als inkoopster in de mode van exlusieve kleding gewerkt. Hiervoor reisde Cindy regelmatig vanuit Maastricht naar Parijs, Brussel en Amsterdam.

In Spanje heeft zij de afgelopen jaren verkoop en administratiewerkzaamheden gedaan. Ze is blij dat ze nu in een Nederlands team met Nederlandse klanten werkt.

Sinds oktober 2014 is Cindy werkzaam bij Hypotienda.
-------------------------------------------------------------

 

Pauline Vijgen

Melissa Vooren

Pauline Vijgen
admin@hypotienda.com

Administratie

Pauline is opgegroeid in Limburg en woont sinds lange tijd in Spanje waar zij zich een vrije vogel voelt. Zij heeft in Spanje werkervaring opgedaan bij een Nederlands- Spaans advocatenkantoor. Bij Hypotienda werkt zij naar naar volle tevredenheid op de administratieafdeling. 

In haar vrije tijd maakt ze graag bergwandelingen of geniet ze van de natuur in de "campo". 

-------------------------------------------------------------

Melissa Vooren
melissa@hypotienda.com

Sales afdeling

Melissa woont sinds september 2016 in Spanje en werkt sinds kort bij Hypotienda. In haar vrije tijd is ze druk bezig met het onder de knie krijgen van de Spaanse taal.

 


-------------------------------------------------------------

 

offerte aanvragen

 


De volledige naam van Hypotienda is Hypotienda Mediterránea Agencia de Seguros Vinculada, SL., statutair gevestigd in Spanje aan de Calle Pablo Casals 7-2, 29601 Marbella, provincie Malaga. Dit is tevens het bezoekadres. CIF nummer B- 92930155.

Contactgegevens Hypotienda:

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com