Spanje Verzekeringen


Verzekerd zonder zorgen!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wat is arbeidsongeschiktheid? 
Arbeidsongeschikt bent u wanneer u gedeeltelijk of helemaal niet meer kunt werken. Dit kan worden veroorzaakt doordat u (langdurig) ziek wordt of een ongeluk hebt gehad.

Het gevolg hiervan kan zijn dat u minder of helemaal geen inkomen meer heeft. Tegelijkertijd blijft uw hypotheek en andere vaste lasten wel gewoon doorlopen en moeten dus ook gewoon betaald worden.

Voorkom grote financiële problemen
Voorkom grote financiële problemen door een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zo’n verzekering keert uit wanneer u arbeidsongeschikt raakt. U kunt zelf bepalen voor welk bedrag u zich wilt verzekeren, dit hangt natuurlijk ook af wat de verzekering gaat kosten per maand.

AOV
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering korten we af naar AOV. De premie van een AOV is onder andere afhankelijk van leeftijd, beroep, het arbeidsongeschiktheidcriterium en de hoogte van de uitkering. Een AOV sluit u meestal af in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering.

offerte aanvragen

Acceptatienormen
Mensen met een gezondheidsprobleem kunnen bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te maken krijgen met uitsluitingen, premieverhoging of zelfs weigering van de verzekering. Vraag Hypotienda naar de acceptatienormen.

TIP!

  • Vergelijk verschillende aanbieders voor het afsluiten van een verzekering. Voorwaarden en premies kunnen erg van elkaar verschillen.
     
  • Lees altijd goed de kleine lettertjes van de polis, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan op het moment dat u het nodig hebt.
     
  • Vang uw hypotheek en andere lasten op als u arbeidsongeschikt wordt door een AOV af te sluiten!
     
  • De premie kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Contactgegevens Hypotienda:

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com